top of page

Om os

”NEWLIVES & Friends” er det samlede hold bag lanceringen af denne hjemmeside ”HUMAN TRAFFICKING – misbrugt i Danmark”. Sitet blev oprettet i 2013.

 

Her findes dygtige folk både fra NEWLIVES organisationen og kompetente ildsjæle udenfor NEWLIVES, der alle med forskellig motivation, kreativitet og et kæmpe drive har ønsket at bidrage aktivt i kampen mod kvindehandel. 

 

Blandt de frivillige der har bistået med viden til dette site, bla. flere danske kvinder der tidligere har været i prostitution samt ikke mindst også også to rumænske kvinder, der har været handlet som sexslaver og derved på deres egen krop har prøvet flere af de skræmmende ting, som du kan læse mere om på dette site.

 

Sitet her er et uafhængigt virtuelt centrum for vidensdeling, meninger, og nyheder omkring trafficking i Danmark. Både statens organisation Center Mod Menneskehandel og de væsentsligste NGOér er repræsenteret her.

 

Sitet skal støtte op om alle frivillige og offentlige hjælpeorganisationers virke mod menneskehandel i Danmark og sammen skal vi fremme forståelsen af, hvad trafficking egentlig er.

 

Administrator af sitet er NEWLIVES, der er lille men meget ambitiøs ikke-religiøs, ikke-politisk non-profit organisation, NGO, der består af en gruppe mennesker med faglige baggrund inden for ledelse, business, jura, markedsføring, kulturelt - og socialt arbejde og human ressource management samt kvinder med erfaring fra prostitution.

 

Alle arbejder vi frivilligt, hårdt og ulønnet for at støtte med deres individuelle kompetencer og bidrag i kamp mod menneskehandel.

 

Vil du også gøre en indsats, så bliv frivillig i kampen mod menneskehandel i Danmark.

Se mere på www.newlives.dk.

 

Skriv til info@newlives.dk og fortæl, hvad du kan og vil bidrage med. 

bottom of page