top of page
ERIK HAUERVIG

 – pensioneret kriminalassistent med 42 års tjeneste i politiet. Var i 10 år kontaktmand til prostitutionsmiljøet i station Citys område. Var sideløbende også sagsbehandler af anden grim kriminalitet og modtog 2007 diagnosen PTSD og måtte overgå til administrativt arbejde. Han fortsatte dog sine forbindelser til flere af de organisationer, som hjælper kvinderne i prostitutionsmiljøet. Går ind for et forbud mod sexkøb og øget socialhjælp til ofrene. Har afholdt flere foredrag om prostitutionsmiljøet.

 

 

BOGTITLER

DET ONDE NETVÆRK – fem vidt forskellige mennesker, der kun har det til fælles, at de daglig færdes i et miljø, hvor vold er hverdag, penge betyder alt og kvinder er en handelsvare. Og hvor politiet ofte ser magtesløse til. Bogen er en roman om den onde og brutale kriminalitet i prostitutionsmiljøet og baseret på flere virkelige hændelser.
Udkom 2012 hos Bogkompagniet.

Findes også som E-bog.

NEMESIS – er fortsættelsen, hvor politifolkene fra City kæmper videre mod den hårde kriminalitet. Bag det hele sidder bagmænd højt på strå og dirigerer massageklinikkerne og store dele af den kriminelle verden, som Erik Hauervig kan beskrive med en indlevelse som få, da han selv har stået i frontlinjen i sin 42 år lange politikarriere.

Udkom 2013 hos Skriveforlaget.

 TAK FOR SIDST – afslører de afrikanske kvinders usle liv i prostitutionsmiljøet fra Nigeria via Italien til København, hvor vi også møder en gruppe danske soldater, som kommer hjem fra grimme krigshandlinger i Afghanistan. De begynder på hård kriminalitet og sætter politifolkene fra City på hårdt arbejde, specielt da en traumatiseret soldat snydes af kammeraterne.

Læs hvordan han siger tak for sidst.

Udkommer april 2014 hos Skriveforlaget.

FOREDRAG

Vil I have mere viden om prostitution og kvindehandel, så er Erik Hauervig en erfaren foredragsholder og stiller op til et helt unik og meget spændende foredrag, hvor I bliver trukket med ind i virkelighedens barske verden og de mange prostitutionsformer.

 

Ved foredraget får tilhørerne dyb indsigt i, hvad der foregår og I kan selv vælge, hvor langt rundt omkring emnet, vi skal gå. Desuden er foredraget tilrettelagt således, at I kan stille spørgsmål undervejs.

 

Standard foredrag har en varighed af 2–3 timer inkl. spørgsmål (evt. særaftale). I stiller selv teknik til rådighed i form af projektor, lærred, PC og meget gerne mikrofon. Pris aftales afhængigt af Jeres ønsker. Kontakt Erik Hauervig på: hauervig@kabelmail.dk

bottom of page